Nak buat FB Ads Tapi Akaun Restricted/Disable?

Dah Appeal Pun Masih Tiada Feedback Sehingga Berminggu-minggu

Paling Menyedihkan FB sudah tidak benarkan buat iklan untuk selama-lamanya.. Noktah! 

Ini lah mimpi ngeri kebanyakan player fb ads, akaun asyik kena restricted, disable, flag.  sampai tak lena tidur dibuatnya... 


Mana taknya.. kos berjalan.. komitmen pula banyak nak kena bayar... gaji staff  lagi... tapi jualan menurun.. 


ini semua gara2 akaun ads problem... takkan nak tutup bisnes?

Saya dah jumpa solution!! 

Berita Baik buat Anda!

Mahu tak saya kongsikan bagaimana anda boleh buat akaun fb baru yang "mesra fb ads"?


Saya pasti ramai yang ada masalah akaun ads kena restricted, dah merayu-rayu pun masih tak dapat apa-apa lagi feedback..


Masalah ini dah lama saya perhatikan di wall FB saya,. ramai yang mengadu... 

Saya sendiri pun antara mangsa akaun ads problem.. walaupun takde langgar sebarang peraturan... 

Akaun Ads memang boleh dapat semula tapi kalau yang tak dapat dan permenant disable, itu yang jadi masalah!


Kawan baik saya sendiri sales menurun dengan drastik selepas akaun ads beliau ada masalah... kena restricted.. terpaksa lah cari channel baru selain fb ads...


Ada orang yang staff ramai.. dah buka office... dah borong banyak produk... tapi akaun ads problem..  jualan pulak menurun kaw-kaw... mana nak cari duit bayar semua tu.. sampai ada yang hampir nak tutup bisnes...


Biasanya apa yang boleh dibuat apabila akaun ads problem ialah dengan submit rayuan... atau submit dokument apa yang diperlukan oleh pihak FB.. tapi malangnya ada yang dah buat rayuan banyak kali pun masih tak lepas..

Akaun Ads memang boleh dapat semula tapi kalau yang tak dapat dan permenant disable, itu yang jadi masalah!


Kawan baik saya sendiri sales menurun dengan drastik selepas akaun ads beliau ada masalah... kena restricted.. terpaksa lah cari channel baru selain fb ads...


Ada orang yang staff ramai.. dah buka office... dah borong banyak produk... tapi akaun ads problem..  jualan pulak menurun kaw-kaw... mana nak cari duit bayar semua tu.. sampai ada yang hampir nak tutup bisnes...


Biasanya apa yang boleh dibuat apabila akaun ads problem ialah dengan submit rayuan... atau submit dokument apa yang diperlukan oleh pihak FB.. tapi malangnya ada yang dah buat rayuan banyak kali pun masih tak lepas..

Antara sebab akaun ads disekat ialah : 


1) Jual barang atau servis yang dilarang oleh pihak FB..

2) Menggunakan ayat-ayat yang dilarang seperti ayat ejekan, kutukan,

3) Format iklan yang tidak dibenarkan seperti menggunakan gambar sebelum dan selepas, text terlalu banyak..

4) Aktiviti akaun yang mencurigakan boleh jadi login banyak tempat menggunakan device yang berbeza...


Sedih kan.. bila perkara ini terjadi.. dah lah FB tu satu-satunya sumber trafik dan banyak jualan terhasil dari situ...


Biasanya kalau dah sampai tahap macam ni.. apa yang anda boleh lakukan ialah buat akaun fb yang baru sebab memang tiada cara lain lagi..


Namun yang menjadi masalah apabila ramai yang buat akaun FB baru semata-mata untuk tujuan akses ads manager sahaja.. tiada sebarang activity social dijalankan.. ada juga yang lepas menjalankan iklan di facebook mereka memilih untik tidak membayar kos yang dikenakan..

Jadi jangan pelik kenapa pihak FB semakin lama semakin ketat peraturan terutama untuk advertiser..


Disebabkan ramai yang ada masalah ini.. maka saya bersama partner saya iaitu Tuan Muhd Firdaus Zakri ingin memperkenalkan satu panduan yang akan membantu anda menghasilkan akaun fb baru yang MESRA FB ADS..


Dan saya namakan pakej ini dengan nama.. PAKEJ PELUANG KEDUA..


*ini adalah panduan buat akaun fb baru yg mesra fb ads, bukan panduan fb ads atau cara baiki akaun yg ada masalah

Sebenarnya kaedah ini saya belajar secara private dengan partner saya ni.. untuk pengetahuan anda sebelum ni beliau kenakan harga RM1999 untuk belajar ilmu ni secara private coaching. tapi setelah saya pujuk beliau untuk kongsikan kepada lebih ramai orang.. akhirnya beliau setuju untuk saya kongsikan kepada anda dalam bentuk video tutorial...


Beliau adalah orang yang paling layak sebab sehingga kini beliau dah urus jualan lebih dari 14 Juta ringgit menggunakan fb ads melalui projek personal dan projek client beliau..  untuk capai jualan sebanyak tu.. agak mustahil untuk bergantung pada 1 akaun ads sahaja...

Pakej panduan ini mengandungi:


1) Nota (Senarai syarat wajib dan pantang larang)

2) Video tutorial Step by step

3) Folder Khas setiap individu (Akan dapat selepas 24 jam anda submit order)

4) Channel Telegram untuk tujuan Support

5) BONUS TERBARU : AMG Flush IP Bernilai RM999 (Untuk reset IP komputer anda jadi tak perlu beli komputer/laptop baru)


Jadi siapakah yang sesuai untuk mendapatkan pakej panduan ini?


1) Mereka yang terkesan dengan masalah diatas iaitu akan kerap restricted, disable flag dan sebaganya

2) Mereka yang mahu ada akaun backup siap-siap sebelum jadi perkara yang tak diingini

3) Mereka yang nak run iklan untuk produk baru sebab tak nak kacau akaun lain yang sudah berjalan lancar

4) Mereka yang tak sempat lagi guna fb ads sebab orang lain dah guna awal2 sehingga kena flag/restricted

Siapa yang tidak sesuai untuk panduan ini


(mohon baca dengan teliti)


1) Mereka yang nak buat sehingga beratus atau berpuluh akaun sebab dalam panduan ini kami hanya membenarkan anda buat 3 sahaja maksimum ini kerana untuk pastikan anda boleh kendalikan akaun ini dengan sebaik mungkin. sekiranya 3 akaun ini tidak berjaya anda boleh request pada kami semula dengan syarat kami semak terlebih dahulu (ini untuk memastikan bahawa anda tidak ada buat sebarang pantang larang FB)


2) Panduan ini juga tidak sesuai buat anda yang nak terus spent iklan dengan jumlah yang besar.. sebaiknya selepas sebulan atau paling awal 2 minggu selepas akaun baru berjaya diigunakan untuk tujuan iklan.


3) Panduan ini juga bukan untuk pengguna mac os.. bagi anda yang menggunakan macbook mohon gunakan windows untuk aplikasikan kaedah ini..


Antara akaun baru yang dah run ads selama sebulan (Selepas melaui kaedah yang ditunjukkan)

Jadi berapa harga panduan ini?


Jika anda pernah aktif menggunakan fb ads.. anda pernah buat sales yang gila-gila melalui FB kemudian income anda drop dengan begitu drastik selepas dilanda kemarau seperti sekarang...


Pasti anda tahu betapa bernilainya panduan ini...  sebab itu saya tak boleh jual murah-murah... selepas saya berbincang bersama partner saya... kami setuju untuk meletakkan harga panduan ini pada harga RM250 sahaja..


RM250 bukanlah satu jumlah yang besar.. apatah lagi jika anda dah biasa buat jualan dengan FB ads...


Tapi saya faham.. tak semua mampu pada harga tersebut... ditambah pula denga musim yang ramai orang sesak sekarang.. 


Sebelum ni harga untuk early bid sudah tamat

harga promo RM180 untuk batch ke 3 juga sudah tamat 


Namun begitu... 


Setelah saya berbincang dengan partner saya... 


Kami bersetuju untuk memberikan diskaun khas untuk batch ke4  ini iaitu sebanyak RM70


Gunakan kod diskaun dibawah ini selepas klik butang tempahan pastikan semua huruf besar

KOD KUPON : DISKAUN70

Tahniah kepada pembeli terawal tempoh hari



*Tiada refund untuk panduan ini..


Jika pakej ini terlalu mahal bagi anda elakkan untuk beli panduan ini..


*Pembeli dari luar malaysia boleh menggunakan stripe


- Zyan & Firdaus

KOD KUPON : DISKAUN70